Wil je je schoolengels verbeteren? Ga je op vakantie en wil je in het Engels communiceren? Of ga je emigreren?

Voorkom misverstanden en communiceer zelfverzekerd en effectief in het Engels!
In de cursus Engels - gevorderden fris je je Engels lekker op. Na deze cursus:

  • kan je je beter uitdrukken in veelvoorkomende alledaagse situaties
  • heb je je woordenschat vergroot
  • heb je kennis van de belangrijkste grammatica en haar toepassingen
  • spreek je (bijna) geen 'Dunglish / Nederengels' meer


In deze cursus
werken wij met Engels voor zelfstudie van P. Gargano en J. Zonnenberg (Prisma). Je ontvangt een TaalKrachtig-lesmap met eventueel aanvullend materiaal.

Engels – (half)gevorderden
is voor iedereen die regelmatig in een Engelstalig land komt, de taal beter wil kunnen spreken of gaat emigreren. Je kan de cursus individueel of in groepsverband volgen. De lessen vinden in principe plaats in de IJsselstraat 37 in Utrecht (andere locatie in overleg). De cursus wordt aangeboden in pakketten en duurt zo lang als je wilt.

Investering
Een losse les kost € 60,00 per uur (per persoon, exclusief btw en lesmateriaal). Je koopt vooraf een strippenkaart. Hoe meer lessen je afneemt, hoe minder je betaalt. Bijvoorbeeld 10 x 1 uur (€ 570,00; 5% korting), 10 x 1,5 uur (€ 810,00; 10% korting) of 10 x 2 uur (€ 1.020,00; 15% korting). Voor avondlessen betaal je € 10 per uur extra (avondtoeslag). Prijzen voor meer dan één cursist op aanvraag. Werkgerelateerde cursussen zijn btw-plichtig, taallessen voor de algemene vorming niet.

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Mirjam Hausmann en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Een cursist zei:

"Mirjam is een perfecte taaltrainster. Sluit goed aan bij de behoeftes van de klant/student. Haar aanpak is informeel en ontspannen, maar tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat je wel voortgang maakt en de nodige kennis wordt overgedragen. Ook is er in haar lessen veel ruimte om te oefenen. Daarnaast is zij flexibel met betrekking tot aantallen af te nemen lessen en af te spreken tijden. Kortom, een aanbeveling meer dan waard."  Wim van Someren, 2007

Ga naar boven