Is Duits de voertaal op je werk maar is je Duits weggezakt? Moet je in het Duits telefoneren en e-mailen? Of met je zakenpartners in het Duits onderhandelen of klantgesprekken voeren?

Haal je kennis op, breid ze uit en communiceer zelfverzekerder in het Duits!
In de cursus Zakelijk Duits voor gevorderden breid je je zakelijk Duits, het zogenaamde 'Wirtschaftsdeutsch', uit. Na deze cursus:

  • kun je je uitdrukken in veelvoorkomende zakelijke situaties (gesprekken voeren, bellen en e-mailen)
  • heb je je (zakelijke) woordenschat vergroot
  • heb je kennis van de belangrijkste grammatica en haar toepassingen
  • spreek je geen 'Steenkolenduits' meer
  • ken je de belangrijkste verschillen in de omgangsvormen tussen Duitsland (Oostenrijk/Zwitserland) en Nederland
  • kun je typische valkuilen vermijden


In deze cursus
werken wij met Praktisch Deutsch - zakelijk Duits voor beginners van Claudia Wittenberg & Katja Zaich (of evt. Unternehmen Deutsch - Aufbaukurs, Intertaal) Het beginniveau is afhankelijk van je voorkennis (zie artikel Europees Referentiekader). De tijdsinvestering (zelfstudie en huiswerk) naast de lessen bedraagt ongeveer een half uur per dag. Je ontvangt een TaalKrachtig-lesmap met eventueel aanvullend materiaal.

Zakelijk Duits voor gevorderden
is voor iedereen die in het werk contact heeft met Duitstalige klanten of zakenpartners. Je kan de cursus individueel of in groepsverband volgen. De lessen vinden in principe plaats in de IJsselstraat 37 in Utrecht (andere locatie in overleg). De cursus wordt aangeboden in pakketten en duurt zo lang als je wilt.

Investering
Een losse les kost € 90,00 per uur (per persoon, exclusief lesmateriaal en btw). Je koopt vooraf een strippenkaart. Hoe meer lessen je afneemt, hoe minder je betaalt. Bijvoorbeeld 10 x 1 uur (€ 855,00; 5% korting), 10 x 1,5 uur (€ 1.215,00; 10% korting) of 10 x 2 uur (€ 1.530,00; 15% korting). Voor avondlessen betaal je € 10 per uur extra (avondtoeslag). Prijzen voor meer dan één cursist op aanvraag. 

Geïnteresseerd?
Neem contact op met Mirjam Hausmann en maak een afspraak voor een intakegesprek.

Begin alvast
en test je kennis van het Duits op http://www.prolog-berlin.com/nl/cursus-duits-online-test.htm

Een cursist zei:

"Mirjam is een erg goede lerares Duits. Ik heb de afgelopen weken 5x een halve dag les van haar gehad en mijn Duits is met sprongen vooruit gegaan. De combinatie van grammatica, spreekvaardigheid, woorden leren en luistervaardigheid was goed in verhouding en afgestemd op mijn behoefte (een project uitvoeren voor een Duitse klant). Ik kan Mirjam aanbevelen voor iedereen die zijn Duits wil verbeteren!"  Sander Wilson, 2012

Ga naar boven